Altijd de laagste prijs | Groot assortiment | Voor 15:00 besteld morgen in huis

Superthrive

Superthrive

Superthrive

20.0098.00

Superthrive, extra energie voor de plant. Voor rijkere groei en bloei.

Clear
SKU: 7435134919905 Categorieën: ,

Superthrive

SuperThrive is een geconcentreerde mix van vitaminen en hormonen, die direct in de stofwisseling van de planten ingrijpt en de conditie zichtbaar verbetert. Dit resulteert in een sterkere groei en een rijkere bloei. Dit supermiddel  is voor alle planten en voor alle toepassingen geschikt.

  • Versterkt de bloem- en harsvorming
  • Activeert de bloei- en groeihormonen
  • Meer lichtopname en versneld transport in de plant, meer stofwisseling. Kortom: gezondere planten en een betere oogst!

De vitaminen en Hormonen van SuperThrive spelen allemaal een grote rol in de stofwisseling van de planten. Principieel maken de planten alle benodigde stoffen zelf aan vanuit de anorganische voedingszouten. Geeft men de plant deze vitale stoffen in een kant-en-klare vorm kan de plant de aanmaakprocedure overslaan en spaart zo tijd en energie. Deze extra energie gaat de plant gebruiken voor een bijzonder intensieve bloei en een krachtige groei tijdens de gehele periode.

DOSERING

1ml op 4 liter gietwater, 100 ml is voldoende voor de aanmaak van 400 liter water. U kunt het tijdens de gehele groei- en bloeiperiode regelmatig toedienen. SuperThrive in het gietwater geven of sproeien.

Extra informatie

Ltr

, ,

EAN

Product vragen?