Altijd de laagste prijs | Groot assortiment | Voor 15:00 besteld morgen in huis

Pentakeep Super

Pentakeep Super

Pentakeep Super

56.75226.95

Pentakeep Super, de alles in 1 booster! Op basis van Aminozuren

Clear
SKU: 7435134919967 Categorieën: ,

Pentakeep Super – Alles in 1 Booster

Pentakeep Super is een PK meststof waar 5 aminolevuline zure aan zijn toegevoegd. Verder bevat het magnesium en spoorelementen en 5 aminolevuline zuren. De P staat voor Fosfor. Door het toedienen van fosfor zal de stofwisseling van de plant verbeteren. Hierdoor worden de celdeling in de trossen van de bloem wordt versneld waardoor de bloem trossen aanzienlijk groter zullen worden.

Inhoud:

De K staat voor Kalium, door het geven van extra Kalium zal de plant een dikkere stam krijgen en ook de zijtakken zullen versterkt worden. Dit komt omdat Kalium er voor zorgt dat de sapstroom in de plant geoptimaliseerd wordt. Ook zal de Kalium er voor zorgen dat de suikerproductie in de bloemtrossen toeneemt waardoor aan het einde van de kweek de geur en de smaak aanzienlijk zijn toegenomen. De toegevoegde magnesium is belangrijk omdat het in de chlorofyl de reactieve kern vormt. Deze reactieve kern zet de lichtenergie om in chemische energie(ATP en ADP). Bij een tekort aan Magnesium zullen de nerven van de oudere bladeren licht verkleuren. Ook zal het blad zal hierdoor ook sneller afvallen.

Een overschot aan Magnesium zal tot gevolg hebben dat het gewas minder goed groeit en de bladeren zullen kleiner blijven. De toegevoegde spoorelementen zijn gechelateerd zodat als de PH waarde afwijkt van het ideale niveau ze toch nog gemakkelijk door de plant worden opgenomen.De 5-aminolevuline zuur zijn belangrijk voor de vorming van het bladgroen. Ook maakt de plant hierdoor meer suikers aan en wordt de opname van de voedingsstoffen versneld.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Ltr

,

EAN

Product vragen?