Altijd de laagste prijs | Groot assortiment | Voor 15:00 besteld morgen in huis

Online zaden kopen

Online zaden kopen

Online zaden kopen van de beste kwaliteit? Winkel dan online bij Kweekit, de online zadenspecialist met groente en fruitzaden van hoge kwaliteit. Lees meer over online zaden kopen en het kweken van de basilicum plant, het kweken van broccoli en het kweken van aardbeien.

Broccoli zaden kopen

Goedkope broccoli zaden kopen van hoge kwaliteit? Kweekit is leverancier van het merk Buzzy, zaden van superieure kwaliteit waarmee u broccoli kunt kweken. Broccoli zit boordevol glucosinolaten, een stof die kanker tegengaat. Ook heeft onderzoek uitgewezen dat broccoli helpt om alzheimer tegen te gaan. De Broccoli Groene Calabrese is een bekend en gewaardeerd broccoli ras. De smaak is voortreffelijk en de kooltjes zijn zeer fraai van kleur. U kunt broccoli zaaien van half maat tot begin juli en als de plantjes 5 weken oud zijn uitplanten. De plantafstand voor broccoli is 50 x 40 cm. Broccoli geen verse mest geven. Oogst: van juni tot en met oktober. De bloemschermpjes uitsnijden als de knoppen nog gesloten zijn. Laat de planten staan, want uit de bladoksels groeien steeds nieuwe bloemschermen die geoogst kunnen worden. Bij Kweekit kunt u online zaden kopen om zelf broccoli te kweken.

Online aardbei zaden kopen

Online zaden kopen voor het zelf kweken van aardbeien? Bestel dan via Kweekit. Er zijn meer dan 20 soorten van de geteelde aardbei en vele honderden rassen. Verse aardbeien zijn gezond vanwege het hoge vitamine C gehalte van wel 60 mg per 100 gram aardbeien. Ook kunt u van verse aardbeien heerlijke jam maken. Ook zijn verse aardbeien heerlijk om door de yoghurt te doen of als decoratie bij desserts. De aardbei zaait men binnenshuis tussen maart en april in een verwarmde hobbykas of zaaibakje. Het oogsten kan vanaf juni in de daarop volgende jaren.

Basilicum zaden kopen

Basilicum is bekend uit het Middellandse-Zeegebied en kan prima gekweekt worden voor een jaar. Het is een mooie decoratieve plant en de basilicum geeft smaak aan veel gerechten, die van zichzelf qua smaak neutraal zijn. Basilicum is heerlijk bij het maken van verse pastasauzen en is een van de bestandsdelen in pesto. De basilicumzaadjes kunt u van half maart tot juli kweken en na 5-6 weken buiten in een bloempot uitplanten. Bij basilicum raden wij af om mest te gebruiken, dit beïnvloed namelijk het aroma van de plant. Basilicum groeit het beste op warme en zonnige plekken. Basilicum mag niet uitdrogen en dient op afstanden van 20 cm x 20 cm geplant te worden. Bij heet weer dient u de blaadjes van de basilicum besproeien. In de periode juli-september is het tijd voor de oogst van de onderste blaadjes en jonge topjes. Verwijder de bloemen van de basilicum plant zodat de plant zijn vorm beter kan behouden en meer blaadjes krijgt die u kunt oogsten.

 

online zaden kopen

De waardering van www.kweekit.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.8/10 gebaseerd op 23 reviews.