Let op: Ivm vakantie zijn wij gesloten

Gesloten ivm vakantie tot 23 februari 2024. U kunt wel bestellen via de webshop, maar we leveren de online bestellingen uit na de 23e. Vriendelijk bedankt voor uw geduld. Kweekit

Sluiten
Klantbeoordeling 0
Verzending0
Service0
Prijs kwaliteit0
Aftersale0
Klantbeoordeling 0
Verzending0
Service0
Prijs kwaliteit0
Aftersale0
Categorieën
Wij leveren uw bestelling met PostNL, DPD en DHL | Verzending vanaf € 6,50 | Gratis vanaf € 500
Zoeken
Winkelmandje
 
Kweekspullen kopen

Waarom Kweekit?

  • Snelle levering
  • Uitstekende service
  • De beste prijs
  • Verzending vanaf € 6,50
  • Gratis verzending v.a. € 500

Gewoon opbouwen, inpluggen en groeien met de Alien rdwc-systeem zijn Next level.

 Het kweken van planten van topkwaliteit binnenshuis was nog nooit zo makkelijk en combineerde onze baanbrekende technologie met de klassieke diepwatercultuurmethode. (RDWC)

Wij hebben er voor gekozen om de kwaliteit systemen te leveren, de  "PRO Silver Series", de ALIEN® RDWC, recirculerend diepwaterkweeksysteem biedt uitstekende resultaten, snelle vegetatietijden en hoge plantenopbrengst, waardoor de groeitijd wordt verkort en de winst voor u wordt verhoogd. Vooral meer, mooiere en grotere tomaten, en dat met meer smaak. Wie wil dat nou niet.

Het RDWC hydroponische systeem werkt met behulp van de stille Luchtpompen om de zuurstoftoevoer naar de wortels van de plant ondergedompeld in het voedselrijke water te verhogen. De pompen die wij bij de RDWC systemen leveren zijn ontworpen met deep water culture in het achterhoofd en beschikken over een hoge druk om zuurstofrijk water af te leveren aan de wortelzone.

De pomp beschikt ook over een dubbel dempingssysteem voor geluidsabsorptie en de twee luchtkamers leveren een grote hoeveelheid lucht bij een intense druk op de luchtringen met behoud van een laag geluidsniveau en wattage. Met een groot volume voedingsoplossing in het systeem, is het enige dat u hoeft te doen de PH- en EC-niveaus handhaven en uw volgende gewas plannen. Zo eenvoudig is het.

De RWDC hydroponische systeemfittingen zijn voorzien van schroefdraad en vastgezet met rubberen ringen en moeren, waardoor de installatie en verplaatsing van het systeem eenvoudiger wordt. Heavy-duty clips aan de zijkanten van de potten tillen de luchtleiding te verhogen. Alle RDWC-systemen worden geleverd met vooraf in de fabriek gemonteerde aansluitingen aan de zijkant van de kop, waardoor de installatie van de Chiller eenvoudig is. Een Chiller is optioneel te verkrijgen en is noodzakelijk als de temperatuur van het water te ver dreigt op te lopen.

Alien RDWC Silver 20L
alien rdwc silver 20l

Alien RDWC Silver 20L

Alien RDWC Silver 36L
alien rdwc silver 36l

Alien RDWC Silver 36L